Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Aruba

Aruba Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Aruba. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Aruba, Aruba dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Aruba.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Aruba Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Kebanyakan pelancong akan mendapati ia lebih mudah dan berpatutan untuk menyewa kereta apabila mereka melawat Aruba. Memandu sendiri sekitar Aruba boleh menyeronokkan dan menarik dan ia memberikan anda peluang untuk menerokai kawasan tersebut lebih baik daripada Bilakah anda memilih untuk menggunakan teksi.

Sebagai pelancong, apabila anda menyewa kereta di Aruba ia disarankan bahawa anda akan memandu kereta. Oleh itu, adalah dijangkakan bahawa anda perlu mengetahui semua peraturan lalu lintas dan peraturan. Berikut adalah di antara perkara-perkara yang anda perlu tahu mengenai peraturan lalu lintas dan peraturan Aruba sebelum anda menyewa kereta.

  1. Di Aruba, kereta yang dipandu di sebelah kanan jalan. Ini bukanlah biasanya menjadi masalah bagi orang-orang yang datang dari negara yang mempunyai keperluan yang sama. Walau bagaimanapun, bagi mereka yang datang dari negara-negara yang ikut kiri di jalan raya, ia boleh menjadi agak mengelirukan. Peraturan ini diikuti di setiap masa kecuali atas jalan sehala. Biasanya, untuk menentukan cara yang merupakan satu cara jalan Beginilah, anda melihat kereta yang diletakkan di sepanjang jalan. Mereka harus menghadapi arah mana aliran lalu lintas.
  2. Di Aruba, kelajuan dinyatakan dalam kilometer sejam dan tidak batu sejam. Had laju dalam bandar-bandar adalah pusingan 40km/j manakala had di luar bandar adalah kira-kira 60km/j kecuali tanda lalulintas menetapkan sebaliknya. Tanda-tanda had laju adalah tidak sangat biasa jadi anda hanya perlu pastikan kelajuan anda mendaftar pada setiap masa.
  3. Tanda-tanda trafik bagi Aruba dengan mudah boleh didapati di internet. Mereka terdiri terutamanya daripada tanda-tanda jalan trafik antarabangsa yang biasa dan adalah, oleh kerana itu, mudah difahami. Tanda-tanda trafik mestilah diikuti dan dipatuhi pada setiap masa untuk mengelakkan dalam masaalah besar atau mengundang denda dari Polis trafik.
  4. Ia adalah penting untuk ambil perhatian bahawa tidak semua persimpangan akan mempunyai tanda lalulintas. Jika anda mendapati diri anda di persimpangan dengan tiada tanda-tanda, anda harus ingat bahawa lalu lintas di sebelah kanan anda mempunyai hak laluan.
  5. Ia adalah penting bahawa anda mempunyai lesen memandu anda dalam simpanan anda pada setiap masa Bilakah anda memandu sekitar di Aruba. Dalam keadaan tertentu, anda mungkin perlu untuk menunjukkan kepada seorang pegawai polis. Sebagai contoh, jika anda didapati melanggar mana-mana peraturan lalu lintas, pegawai polis itu boleh meminta untuk melihat lesen memandu anda untuk menyemak sama ada ianya sah.

Apabila memandu di Aruba, itu biasa peraturan jalan akan digunakan. Anda mestilah sentiasa mematuhi mereka. Sebagai contoh, anda tidak perlu minum dan memandu maka anda seharusnya berbudi bahasa kepada pengguna jalan raya lain antara kaedah-kaedah lain. Jika anda menghadapi sebarang masalah, atau jika anda terlibat dalam sebarang kemalangan, anda perlu menghubungi pihak polis secepat mungkin serta syarikat yang anda sewa kereta dari.

Memandu di Aruba bukanlah sangat sibuk atau berbahaya. Jika anda mengikuti syarat-syarat dan peraturan-peraturan, anda terikat untuk menikmati pengalaman anda.