Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Aruba

Aruba Najem vozila

Rent-a-car iskalnik je samostojno podjetje, ki ponuja najem avtomobilov v Aruba . Naš sistem ponudb primerja cene večine mednarodnih in lokalnih rent-a-car agencij v Aruba Aruba in vam omogoči sprejeti premišljeno odločitev pri komu najeti.

Rent-a-car iskalnik vam želi zagotoviti najcenejši najem avtomobila v Aruba.

Uporabite naš primerjalni sistem zdaj in prihranite na vašem naslednjem najemu avtomobila!

Aruba Izposoja & potovalne informacije

Večina turistov so ugotovitve, bolj udobno in cenovno za najem avtomobilov, ko obiskujejo Aruba. Vozite sami v Arubi je lahko zabavno in razburljivo in vam daje priložnost, da raziskujete boljši od kdaj se odločite za uporabo taksi.

Kot turist, ko najeti avtomobil v Arubi se je domneva, da bo vožnja avtomobila. Zato je pričakovati, da morate zavedati vseh prometnih pravil in predpisov. V nadaljevanju so nekaj stvari, ki jih morate vedeti o prometnih pravil in predpisov Aruba preden najamete avtomobil.

  1. V Arubi, avtomobili vozijo po desni strani ceste. To običajno ni problem za ljudi, ki prihajajo iz držav z isto zahtevo. Vendar, za tiste, ki prihajajo iz držav, ki vodi levo na cesti, je lahko nekoliko zmedeno. To pravilo je sledil na ves čas razen enosmerne ulice. Običajno, ugotoviti, kateri način bo en način ulica, pogledaš na avtomobili, parkirani vzdolž ulice. Oni naj obrnjeni smeri, ki teče promet.
  2. Aruba, hitrosti so navedene v kilometrov na uro in ne kilometrov na uro. Omejitev hitrosti v mestih je krog 40km/h, medtem ko meja izven mesta je približno 60km/h, razen če prometni znaki narekujejo drugače. Znaki za omejitev hitrosti niso zelo pogosti, tako da boste morali obdržati vaše hitrosti v pregled ves čas.
  3. Prometni znaki za Aruba lahko zlahka najdete na internetu. So večinoma skupni mednarodni promet prometnih znakov in, zato lahko razume. Prometni znaki morajo upoštevati in držati ves čas, da se prepreči pridobivanje v težave ali privabljanje fine od prometne policije.
  4. To je treba opozoriti, da bo vse križišč so prometni znaki. Če se znajdete v križišče, brez znakov, morate zapomniti, da promet na vašo pravico ima pravico do poti.
  5. To je pomembno, da imate svoje vozniško dovoljenje v vaši lasti na vseh časih ko se vozijo okoli na Arubi. V določenih primerih, boste morali pokazati, da policist. Na primer, če se ugotovi, da krši katero koli pravilo, prometa, policist lahko zaprosite za prikaz svoje vozniško dovoljenje, da preveri, ali je veljaven.

Pri vožnji v Arubi, bo uporabljala v skupnih cestnih pravil. Spoštovati morate vedno z njimi. Na primer, ne morate piti in voziti, potem mora biti vljuden do drugih uporabnikov cest, med drugimi pravili. Če se zgodi, da naletite na kakršne koli težave, ali če ste vključeni v vsako nesrečo, se obrnite na policijo čim prej, kot tudi podjetja, ki ste najeli avto od.

Vožnja v Arubi ni zelo Grozničav ali nevarno. Če boste sledili pravila in predpisi, boste zagotovo uživali vaše izkušnje.