Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Aruba

Aruba Najam vozila

Rent a car traženje je neovisna tvrtka koja nudi najam automobila u Aruba. Naš sustav ponuda uspoređuje cijene većine međunarodnih i lokalnih rent a car tvrtki uAruba, Aruba i nudi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo.

Rent a car traženje želi osigurati da pronađete najjeftiniji rent a car u Aruba.

Koristite naš sustav usporedbe i počnite štedjeti na svojem sljedećem najmu vozila!

Aruba Car Hire & Travel Information

Većina turista su nalaz je povoljan i pristupačan za iznajmljivanje auta kada su posjetili Aruba. Vozeći se okolo Aruba može biti zabavna i uzbudljiva i to vam daje mogućnost da istražite područje bolje od kada se odlučite koristiti taxi.

Kao turist, kada najam automobila u Aruba se pretpostavlja da će voziti auto. Stoga se očekuje da bi trebao biti svjestan svih prometnih pravila i propisa. Sljedeće su neke od stvari koje biste trebali znati o prometnim pravilima i propisima države Aruba prije nego te najam automobila.

  1. U Aruba, automobili se voze na desnoj strani ceste. Ovo obično nije problem za ljude koji dolaze iz zemalja s isti zahtjev. Međutim, za one koji dolaze iz zemalja koje držite se lijevo na cestu, to može biti pomalo zbunjujuće. Ovo pravilo je pratiti u svakom trenutku osim na jednosmjerne ulice. Obično, odrediti kojim putem će jedan način ulica, pogledajte automobile parkirane duž ulice. Treba biti okrenut u smjeru kojoj promet teče.
  2. U Aruba, brzine su navedene u km / h i ne milja na sat. Ograničenje brzine u gradovima je krug 40km/h a ograničenje izvan gradova je oko 60km/h osim ako prometni znakovi diktiraju drugačije. Znakovi ograničenja brzine nisu vrlo često tako morate držati svoju brzinu u provjeriti u svakom trenutku.
  3. Prometni znakovi za Aruba može pronaći na internetu. Oni se sastoje uglavnom od zajedničke međunarodne prometne putokaze i su, stoga, lako razumjeti. Prometni znakovi moraju biti slijedi i poštuje u svako doba kako bi se izbjeglo dobivanje u nevolji ili privlačenja od prometne policije.
  4. To je napomenuti da nisu svi sjecišta imati putokaze. Ako se nađete u raskrižja bez znakova, morate zapamtiti da promet na desnoj strani ima pravo prvenstva.
  5. To je važno da imate vozačku dozvolu kod sebe na svim vremenima kada se vozite okolo u Aruba. U određenim situacijama, morate pokazati da je policajac. Na primjer, ako se utvrdi da bi kršenje bilo kojeg pravila prometa, policijski službenik može zatražiti da vidim vozačku dozvolu da biste provjerili je li valjana.

Kada se vozite u Aruba, primjenjuju se uobičajena pravila ceste. Vi morate uvijek pridržavati. Na primjer, ne moraš piti i voziti onda ti mora biti uljudan na ostalim korisnicima ceste među ostala pravila. Ako vam se dogoditi da naiđete na bilo kakve probleme ili ako ste uključeni u bilo kakve nezgode, obratite se policija što prije kao tvrtka koja ste unajmili auto iz.

Vožnja u Aruba nije jako bolesna ili opasna. Ako slijedite pravila i propisa, vi ste dužni da uživate svoje iskustvo.