Uzmite instant kvotu

Lokacija preuzimanja:
Drugačija lokacija vraćanja automobila?
Lokacija vraćanja automobila:
Dolazak:
Povratak:
Prebivalište:
Izaberite državu prebivališta
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Partneri za iznajmljivanje automobila u Aruba

Aruba Najam Automobila

Pretraga najmova automobila je nezavisna kompanija koja nudi iznajmljivanje automobila u Aruba. Naš kvotni sistem upoređuje cene većine međunarodnih i lokalnih agencija za iznajmljivanje automobila u Aruba, Aruba i omogućava Vam da donesete informisanu odluku o tome odakle ćete iznajmiti.

Pretraga najmova automobila želi da osigura da ćete naći najjeftiniji najam automobila u Aruba.

Koristite naš sistem upoređivanja i počnite sa štednjom kod Vašeg sledećeg iznajmljivanja automobila!

Aruba Рент а цар & Травел Информатион

Većina turista pronalaze više prikladan i dostupan unajmiti automobile kada ih posećujete Arubu. Da li vozite okolo Arubu može biti zabavno i uzbudljivo, i to vam daje mogućnost da istražuju oblast bolje nego kada odaberete da koristite taksi.

Kao turista, kad si unajmio auto u Arubu pretpostavlja da će da vozi auto. Zbog toga, očekuje se da Imajte na umu saobraćajnih pravila i propisa. Sledeći su neke stvari koje treba da znate o saobraćaju pravila i propisa o Arubi pre nego te unajmiti auto.

  1. Na Arubi, automobili su primorane na desnoj strani puta. Ovo obično nije problem za ljude koji dolaze iz zemalja uz isti uslov. Međutim, za one koji dolaze iz zemalja koje drži se leve strane na putu, to može biti pomalo zbunjujuće. Ovo pravilo je pratio u svakom trenutku osim jednosmerna ulica. Obično, da bi odredio u kom pravcu je jedan način ulica će, pogledaj auto parkiran na ulici. Oni treba da bude sa kojima se suočava pravcu kojoj promet teče.
  2. Na Arubi, će brzina su naznačena u km na sat i ne milja na sat. Ograničenje brzine unutar gradova je oko 40km/h, dok je ograničenje izvan gradova je oko 60km/h, osim ako je Vertikalna signalizacija odredili drugačije. Ograničenje brzine znaci nisu veoma cesta tako da samo treba da nastavi svoju brzinu u potvrdu u svakom trenutku.
  3. Vertikalna signalizacija na Arubu možete lako pronaći na internetu. Oni sastoje se uglavnom od uobičajenih međunarodni saobraćaj putokazi i su, stoga, sasvim razumljivo. Vertikalna signalizacija mora biti pratio i pridržavala u svakom trenutku da biste izbegli upada u nevolje ili da se privuku kaznu od policije saobraćaj.
  4. Važno je da Imajte na umu da nisu svi raskrsnicama će imati Vertikalna signalizacija. Ako se nađete u raskrsnici sa nema znakova, morate zapamtiti da je saobraćaj sa desne strane ima pravo na njega.
  5. To je važno da imate vašu vozačku dozvolu u svom posedu uopšte kada su vozeći se na Arubi. U određenim situacijama, možda ti ga pokazati policajac. Na primer, ako su pronašli da bi kršenje svako pravilo za saobraćaj, policajac može da zahteva vidim tvoju vozačku dozvolu da biste proverili da li je to važeći.

Kada vozite na Arubi, primeniće se na uobičajena pravila na putu. Uvek si moju potrebu da ih. Na primer, ne morate piti i disk, onda mora da si ljubazna prema drugim korisnicima putem među ostalim pravilima. Ako se desi da dođe do bilo kakvih problema ili ukoliko se bavite poslovima u nekom incidentu, obratite se policiji najkraćem kao kompaniju koja je unajmila si kola od.

Vožnja na Arubi nije jako konfuzna ili opasno. Ako pratite pravila i propise, su povezane privesti kraju svoje iskustvo.