Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Aruba

Aruba Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Aruba. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Aruba, Aruba og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Aruba.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Aruba Leiebil & reiseinformasjon

De fleste turister finner det mer praktisk og rimelig leie biler når de besøker Aruba. Kjører deg rundt Aruba kan være både morsomt og spennende, og det gir deg en mulighet til å utforske området bedre enn når du velger å bruke en taxi.

Som turist, når du leier en bil i Aruba er det antatt at du skal kjøre bilen. Derfor er det forventet at du bør være klar over alle trafikkregler og forskrifter. Følgende er noen av tingene du bør vite om trafikkreglene og regler i Aruba før du leier en bil.

  1. I Aruba drives bilene på høyre side av veien. Dette er vanligvis ikke et problem for folk som kommer fra land med det samme kravet. Men for de som kommer fra land som holder venstre på veien, kan det være litt forvirrende. Denne regelen er fulgt på alle tider bortsett fra enveiskjørte gater. Vanligvis for å bestemme hvilken vei en en måte gaten kommer, ser du på biler parkert langs gaten. De skal være vendt retning som trafikken flyter.
  2. I Aruba angis hastigheten i km og ikke miles per time. Fartsgrensen i byer er rundt 40km/t mens grensen utenfor byene er ca 60km/t hvis trafikkskilt tilsier noe annet. Fartsgrensen tegn er ikke veldig vanlig så du må bare holde hastigheten i sjakk til alle tider.
  3. Trafikkskilt for Aruba kan lett bli funnet på Internett. De består hovedsakelig av felles internasjonal trafikk trafikkskilt og er derfor lett forstås. Trafikkskilt må fulgt og overholdt hele tiden å unngå å komme i trøbbel eller tiltrekke en fine fra trafikken politiet.
  4. Det er viktig å merke seg at ikke alle kryss har trafikkskilt. Hvis du finner deg selv i et kryss med ingen tegn, må du huske at trafikken på høyre har forkjørsrett.
  5. Det er viktig at du har førerkort i din besittelse hele tiden når du kjører rundt i Aruba. I visse situasjoner, vil du måtte vise det til en politimann. For eksempel hvis du er funnet for å være i strid med reglementet trafikk, politiet offiser kan be om å se førerkort å sjekke om det er gyldig.

Når du kjører i Aruba, gjelder de vanlige regler av veien. Du må alltid følge dem. For eksempel må du ikke drikke og kjøre, så du må være høflig til andre trafikanter blant andre regler. Hvis du får problemer, eller hvis du er involvert i en ulykke, bør du kontakte politiet så snart som mulig, i tillegg til selskapet som du ansatt bilen fra.

Kjøring i Aruba er ikke veldig hektisk eller farlig. Hvis du følger regler og forskrifter, garantert du å nyte opplevelsen.