Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Aruba

Aruba Biluthyrning

Biluthyrningssökning är ett självständigt företag som erbjuder biluthyrning i Aruba. Vårt anbudssystem jämför priserna hos de flesta internationella och lokala biluthyrningsfirmorna i Aruba, Aruba och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilket företag du ska hyra från.

Biluthyrningssökning vill säkerställa att du hittar den billigaste bilen i Aruba.

Använd vårt jämförelsesystem nu och börja spara på din nästa bilhyra!

Aruba Biluthyrning & reseinformation

De flesta turister finner det mer bekvämt och prisvärt att hyra bilar när de besöker Aruba. Kör själv omkring Aruba kan vara både roligt och spännande och det ger dig möjlighet att utforska området bättre än när du väljer att använda en taxi.

Som turist, när du hyr bil i Aruba antas det att du kommer att köra bilen. Det förväntas därför att du bör vara medveten om alla trafikregler och förordningar. Följande är några av de saker som du bör veta om trafikreglerna och förordningar i Aruba innan du hyr bil.

  1. I Aruba drivs bilarna på höger sida av vägen. Detta är vanligtvis inte ett problem för människor som kommer från länder med samma krav. För dem som kommer från länder som håller till vänster på vägen, kan det dock vara något förvirrande. Denna regel följs vid alla tillfällen utom på enkelriktade gator. Vanligtvis, för att avgöra vilken väg en ett sätt gatan kommer titta du på bilarna parkerade längs gatan. De bör ställas inför den riktning som trafiken flyter.
  2. I Aruba anges hastigheterna som i kilometer per timme och inte miles per timme. Hastighetsbegränsningen inom städerna är runt 40km/h medan gränsen utanför städerna är ca 60km/h om inte trafikskyltar diktera annars. Hastighetsgräns tecken är inte mycket vanligt så du måste bara hålla din hastighet i schack hela tiden.
  3. Vägmärken för Aruba kan lätt hittas på internet. De består mestadels av gemensamma internationella trafik vägskyltar och är därför lätt att förstå. Trafikskyltar måste följas och respekteras alltid att undvika att hamna i problem eller att locka en fine från trafikpolisen.
  4. Det är viktigt att notera att inte alla korsningar har trafikskyltar. Om du befinner dig i en vägkorsning utan tecken, måste du komma ihåg att trafiken på höger har förkörsrätt.
  5. Det är viktigt att du har ditt körkort i din ägo på alla tider när du kör runt i Aruba. I vissa situationer kan du behöva visa det för en polis. Till exempel, om du bryter mot någon bestämmelse som trafik, kan polisen begära för att se ditt körkort att kontrollera om det är giltigt.

Vid körning i Aruba, gäller de vanliga trafikreglerna. Du måste alltid följa dem. Till exempel, du måste inte dricka och enhet då du måste vara artig mot andra trafikanter bland andra regler. Om du råkar stöta på några problem, eller om du är inblandad i någon olycka, bör du kontakta polisen så snart som det företag som du hyrt bilen från.

Köra i Aruba är inte mycket hektiska eller farliga. Om du följer de regler och förordningar, är du skyldig att njuta av din upplevelse.