Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Buenos Aires

Buenos Aires Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Buenos Aires. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Buenos Aires, Argentina dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Buenos Aires.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Buenos Aires Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Buenos Aires Lapangan Terbang Panduan

Buenos Aires Lapangan Terbang Antarabangsa, juga dikenali sebagai Lapangan Terbang Antarabangsa Ministro Pistarini atau Lapangan Terbang Antarabangsa Ezeiza yang terletak di Ezeiza Partido yang terletak di bahagian selatan barat ibu negara Argentina, Buenos Aires. Lapangan Terbang ini adalah rumah kepada LAN Argentina dan Aerolineas Argentinas. Lapangan Terbang ini berkhidmat sekurang-kurangnya 85% daripada trafik penumpang di Argentina dan ia adalah Lapangan Terbang terbesar di Argentina.

Bagaimana diakses merupakan Lapangan Terbang Buenos Aires?

Ia tidak mustahil untuk mencapai di Lapangan Terbang dengan kereta dan bas kerana terdapat tiada laluan kereta api yang menghubungkan bandar dan Lapangan Terbang. Satu-satunya cara untuk mencapai Lapangan Terbang dengan keretapi, melalui Stesen Keretapi Ezeiza dan mengambil bas dari Stesen ke Lapangan Terbang atau sebaliknya. Masalahnya dengan bas-bas ini dari dan ke Lapangan Terbang ialah hakikat bahawa mereka tidak mempunyai ruang pembawa dan jadi pelancong dengan berat Bagasi tidak boleh menaiki bas tersebut.

Bagaimana saya melakukan perjalanan dari Lapangan Terbang Buenos Aires?

Tidak lama selepas anda telah melengkapkan semua pemeriksaan mandatori dan anda dully tuntut barang anda, anda boleh dengan mudah mencapai cara pengangkutan untuk sampai dari Lapangan Terbang ke destinasi anda. Antaranya, teksi, kereta sewa dan hantar-jemput bas. Teksi akan kos sekitar US$ 30 dari Lapangan Terbang ke Buenos Aires downtown. Bas-bas adalah lebih murah, tetapi Masalahnya dengan bas-bas ialah hakikat bahawa mereka hanya membuat berhenti di Stesen-stesen bas. Penumpang sering terpaksa mengambil teksi untuk sampai ke hotel mereka dari terminal bas.

Cara yang paling mudah untuk sampai ke destinasi anda dari Lapangan Terbang Buenos Aires adalah dengan Penyewaan Kereta. Terdapat sekurang-kurangnya 4 kereta sewa agensi di A terminal di Lapangan Terbang, yang bersedia untuk menawarkan perkhidmatan mereka. Kereta sewa adalah sesuai kerana anda boleh bergerak melalui bandar indah Buenos Aires dan membuat berhenti apabila anda melihat sesuatu yang menarik bagi anda. Jika anda beroperasi pada bajet a ketat, anda tidak perlu bimbang mengenai sebagai ada syarikat-syarikat sewa kereta yang murah di Buenos Aires. Anda hanya perlu membuat tempahan terlebih dahulu untuk memastikan bahawa Penyewaan Kereta di Lapangan Terbang apabila anda tiba.

Adakah terdapat Hotel-hotel di Buenos Aires Lapangan Terbang?

Anda tidak akan menemui mana-mana hotel di dalam Lapangan Terbang Antarabangsa Buenos Aires, tetapi terdapat beberapa hotel sekitar kawasan Lapangan Terbang. Beberapa hotel ini termasuklah di posada de Las Aguilas, hotel Estancia La Morena, holiday inn, di Boutique Lola house hotel, dan di klasik dan antik house hotel. Anda boleh mendapatkan penginapan untuk memenuhi semua selera dan kewangan berhampiran dengan Lapangan Terbang.

Apa yang harus saya jangkakan apabila tiba masa untuk berlepas?

Berlepas dari Lapangan Terbang adalah ada yang percuma. Anda dinasihatkan untuk tiba sekurang-kurangnya dua jam sebelum penerbangan anda untuk memastikan bahawa anda melengkapkan semua pemeriksaan Kastam dan protokol pulangan Penyewaan Kereta. Sementara menunggu penerbangan anda, anda boleh menyemak pelbagai pusat membeli-belah, Restoran dan bar di Lapangan Terbang. Anda boleh membeli Cenderamata dari kedai bebas cukai di Lapangan Terbang dan mencuba beberapa masakan Argentina sebelum anda berlepas.