Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Buenos Aires

Buenos Aires Najem vozila

Rent-a-car iskalnik je samostojno podjetje, ki ponuja najem avtomobilov v Buenos Aires . Naš sistem ponudb primerja cene večine mednarodnih in lokalnih rent-a-car agencij v Buenos Aires Argentina in vam omogoči sprejeti premišljeno odločitev pri komu najeti.

Rent-a-car iskalnik vam želi zagotoviti najcenejši najem avtomobila v Buenos Aires.

Uporabite naš primerjalni sistem zdaj in prihranite na vašem naslednjem najemu avtomobila!

Buenos Aires Izposoja & potovalne informacije

Buenos Aires Letališče Vodnik

Buenos Aires mednarodno letališče, znan tudi kot Ministro Pistarini International Airport ali mestu Ezeiza mednarodno letališče se nahaja v mestu Ezeiza ljudske stranke, ki je na jugu, zahodno od prestolnice v Argentini, Buenos Aires. To letališče je dom LAN Argentina in Aerolineas Argentinas. Te letališče služi vsaj 85 % potniškega prometa v Argentini in je največje letališče v Argentini.

Kako dostopna je na letališču Buenos Aires?

Je mogoč dostop do letališča z avtomobilom in avtobusom, kot so brez železniške proge, ki povezuje mesta in letališča. Edini način za dostop do letališča z vlakom, je po mestu Ezeiza železniške postaje in z avtobusom od postaje do letališča ali obratno. Problem s temi avtobusi iz in na letališče je dejstvo, da nimajo prtljažniki in tako potovanje rezervacija ni avtobusih.

Kako sem potovanje letališča Buenos Aires?

Kmalu potem, ko ste dokončali vse obvezne preglede in Topo so trdili vaše prtljage, enostavno dostopate prevoznega sredstva, da bi dobili od letališča do vašega cilja. Ti vključujejo, taksiji, avto najem in shuttle avtobusi. Je taksiji vas bo stalo približno US$ 30 iz letališča v Buenos Airesu downtown. Avtobusi so veliko cenejši, ampak problem z avtobusi je dejstvo, da so samo ustavi na avtobusnih postajališčih. Potniki so pogosto prisiljeni v taksiji priti do svoje hotele iz avtobusnih terminalih.

Najbolj priročen način za dosego svojega cilja letališče Buenos Aires je izposoja. Obstajajo vsaj 4 avto najem agencije na letališča terminal A, ki čakajo, da ponujajo svoje storitve. Najem avtomobila je idealen, ker dobiš za premikanje skozi lepa mesta Buenos Aires in se ustavi, ko opazite, da nekaj, kar vas zanima. Če ste na tesen proračun, ste ne skrbeti, kot obstaja poceni car najem podjetja v Buenos Airesu. Boste morali, da bi rezervacijo vnaprej zagotoviti, da najem avtomobila je na letališču, do takrat, ko pridete.

Ali obstajajo hoteli na letališču Buenos Aires?

Ne boste našli vse hotel znotraj Buenos Aires mednarodno letališče, vendar obstaja kar nekaj hotelov v območju letališča. Nekatere od teh hotelov vključujejo posada de Las Aguilas, hotel Estancia La Morena, holiday inn, Boutique Lola house hotel, in klasične in starinsko house hotel. Lahko dobite nastanitev ustrezajo vse okuse in proračuni, blizu letališča.

Kaj pričakujete, ko je čas za odhod?

Odhod iz letališča je vrveža prosta. Svetujemo vam, da prispejo vsaj dve uri pred vaš let, da se zagotovi, da dokončate vseh carinskih kontrol in avto najem vrnitev protokola. Prebiti strežen zakaj vaš let, lahko preverite različnih nakupovalnih centrih, restavracijah in barih na letališču. Lahko kupite spominke iz duty free shop v letališče in vzorec nekaj Argentinski kuhinj, preden greš.