Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Buenos Aires

Buenos Aires Najam vozila

Rent a car traženje je neovisna tvrtka koja nudi najam automobila u Buenos Aires. Naš sustav ponuda uspoređuje cijene većine međunarodnih i lokalnih rent a car tvrtki uBuenos Aires, Argentina i nudi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo.

Rent a car traženje želi osigurati da pronađete najjeftiniji rent a car u Buenos Aires.

Koristite naš sustav usporedbe i počnite štedjeti na svojem sljedećem najmu vozila!

Buenos Aires Car Hire & Travel Information

Buenos Aires Zračna luka Vodič

Buenos Aires međunarodni aerodrom, također poznat kao Zračna luka Pistarini ili Ezeiza Zračna luka se nalazi u Ezeiza Partido koji se nalazi u jugozapadnom grad Argentine, Buenos Airesu. Ova je Zračna luka LAN Argentina i Aerolineas Argentinas. Ovaj aerodrom služi barem 85% putnički promet u Argentini i najveći aerodrom u Argentini.

Koliko je do zračne luke Buenos Aires?

To je moguće pristupiti prijevoz automobilom i autobusom jer nema željezničke pruge koja povezuje grad i zračnu luku. Jedini način za pristup zračnoj luci vlakom kroz Ezeiza željeznički kolodvor i autobusom od kolodvora do aerodroma ili obratno. Problem sa ovih autobusa iz i do zračne luke je činjenica da su nosače prtljage i tako putnici s teškom prtljagom smjestiti u autobuse.

Kako putovati iz zračne luke Buenos Aires?

Ubrzo nakon što ste završili sve obavezne provjere i središnjoj izjavili svoju prtljagu, možete jednostavno pristupiti prijevozno sredstvo za doći od zračne luke do vašeg odredišta. To uključuje, taksiji, automobila najam i prijevoz autobusima. Taksi će vas koštati oko US$ 30 od zračne luke u Buenos Airesu u centru grada. Autobusi su puno jeftiniji, ali problem sa autobusima je činjenica da oni samo čine zaustavlja na autobusnim postajama. Putnici su često prisiljeni uzeti taksi doći do njihovih hotela sa autobusnog terminala.

Najlakši način da dođete do svog odredišta iz zračne luke Buenos Aires je najam automobila. Postoje najmanje 4 automobila najam agencije na terminalu aerodroma, koji čekaju da nude svoje usluge. Iznajmljivanje automobila je idealan jer se kretati kroz prekrasan grad Buenos Aires i da zaustavlja svaki put kada vidite nešto što vas zanima. Ako ste na uskoj proračuna, vi ste ne to izgristi se kao ima jeftinog automobila najam tvrtki u Buenos Airesu. Moraš rezervirati unaprijed kako bi se osiguralo da najam automobila na aerodromu kad stignete.

Postoje hoteli u zračnoj luci Buenos Aires?

Nećete naći bilo koji hotel u Buenos Airesu međunarodni aerodrom, ali postoje brojni hoteli oko područja zračne luke. Neki od ovih hotela su posada de Las Aguilas, hotel Estancia La Morena, holiday inn, kuća hotel Boutique Lola i klasični i antičkih kuća hotel. Možete dobiti smještaja koji će zadovoljiti sve ukuse i proračune blizu zračne luke.

Što mogu očekivati kada je vrijeme za polazak?

Polazak iz zračne luke je energičnost besplatno. Se savjetuje da dođu najmanje dva sata prije leta kako bi se osiguralo da ste završili sve carinske provjere i automobila najam povratni protokol. Dok čekate svoj let, možete provjeriti raznim trgovačkim centrima, restoranima i barovima na aerodromu. Možete kupiti suvenire iz duty free shopu na aerodromu i kušati neke argentinske kuhinje prije nego što odeš.