Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Buenos Aires

Buenos Aires Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Buenos Aires. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Buenos Aires, Argentina og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Buenos Aires.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Buenos Aires Biludlejning & rejseoplysninger

Buenos Aires Lufthavn Guide

Den internationale lufthavn i Buenos Aires, også kendt som Ministro Pistarini lufthavn eller Ezeizas internationale lufthavn ligger i Ezeiza Partido som ligger i sydvestlige del af kapital for Argentina, Buenos Aires. Denne lufthavn er hjemsted for LAN Argentina og Aerolineas Argentinas. Dette airport serverer mindst 85% af passagertrafikken i Argentina, og det er den største lufthavn i Argentina.

Hvordan tilgængelige er lufthavnen i Buenos Aires?

Det er muligt at få adgang til lufthavnen med bil og bus, så der er ingen jernbanelinjer, der forbinder byen og lufthavnen. Den eneste måde at få adgang til lufthavnen med tog, er gennem Ezeiza railway station og tage en bus fra stationen til lufthavnen eller vice versa. Problemet med disse busser fra og til lufthavnen er, at de ikke har bagagebærer og så rejsende med tung bagage kan ikke bord på busser.

Hvordan kan jeg rejse fra Buenos Aires lufthavn?

Snart efter du har fuldført alle obligatoriske kontrol og du har dully hævdede din bagage, kan du nemt få adgang til et transportmiddel til at komme fra lufthavnen til din destination. Disse omfatter, taxaer, Bil udlejning og shuttle busser. Taxierne vil koste dig omkring US$ 30 fra lufthavn til Buenos Aires downtown. Busser er langt billigere, men problemet med busser er det faktum, at de kun gøre standser ved busstationer. Passagerer er ofte tvunget til at tage taxa at komme til deres hoteller fra bus-terminaler.

Den mest bekvemme måde at nå din destination fra Buenos Aires lufthavn er af Biludlejning. Der er mindst 4 bil-leje agenturer på lufthavnens terminal A, der venter på at tilbyde deres tjenester. Biludlejning er ideel, fordi du kommer til at gå gennem den smukke by Buenos Aires og gøre stopper, når du få øje på noget, der interesserer dig. Hvis du på et stramt budget, du er ikke at bekymre sig så er der billige biludlejningsfirmaer i Buenos Aires. Du nødt bare til at advance booking at sikre, at Biludlejning er i lufthavnen inden du ankommer.

Er der hoteller i Buenos Aires airport?

Du vil ikke finde nogen hotel inde i Buenos Aires internationale lufthavn, men der er flere hoteller i nærheden af lufthavnsområdet. Nogle af disse hoteller omfatter posada de Las Aguilas, Estancia La Morena hotel, holiday inn, Boutique Lola house hotel, og den klassiske og antikke house hotel. Du kan få Overnatning der passer til enhver smag og budgetter tæt på lufthavnen.

Hvad skal jeg forvente, når det er tid til at afvige?

Afgang fra lufthavnen er stress gratis. Du rådes til at ankomme i mindst to timer før dit fly til at sikre, at du har fuldført alle toldkontrollen og bil leje tilbage protokol. Mens de venter for din flyvning, kan du tjekke de forskellige indkøbscentre, restauranter og barer i lufthavnen. Du kan købe souvenirs fra toldfrie butik i lufthavnen og prøve nogle argentinske retter, før du forlader.