Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Buenos Aires

Buenos Aires Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Buenos Aires. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Buenos Aires, Argentina og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Buenos Aires.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Buenos Aires Leiebil & reiseinformasjon

Buenos Aires Airport Guide

Buenos Aires internasjonale flyplassen, også kjent som Ministro Pistarini internasjonale lufthavn eller Ezeiza flyplass ligger i Ezeiza Partido i sør vest hovedstaden i Argentina, Buenos Aires. Denne flyplassen er hjem til LAN Argentina og Aerolineas Argentinas. Denne flyplassen serverer minst 85% av passasjertrafikk i Argentina, og det er den største flyplassen i Argentina.

Hvor tilgjengelig er Buenos Aires flyplassen?

Det er mulig å få tilgang til flyplassen med bil og buss som det finnes ingen jernbanelinjer forbinder byen og flyplassen. Den eneste måten å få tilgang til flyplassen med tog, er gjennom Ezeiza jernbanestasjonen og ta buss stasjonen til flyplassen eller omvendt. Problemet med disse bussene fra og til flyplassen er det faktum at de ikke har bagasjen bærere og så reisende med tung bagasje ikke ombord på busser.

Hvordan reiser fra Buenos Aires flyplassen?

Snart etter at du har fullført alle obligatoriske sjekker og du har dully hevdet bagasjen, kanne du lett adgang transportmiddel komme fra flyplassen til din destinasjon. Disse inkluderer, drosjer, bil utleie og shuttle busser. Drosjene vil koste deg rundt US$ 30 fra flyplassen til Buenos Aires sentrum. Busser er mye billigere, men problemet med busser er det faktum at de bare gjøre stopper på bussen stasjonene. Passasjerer er ofte tvunget til å ta drosje å komme til sine hoteller fra bussterminaler.

Den mest praktiske måten å nå ditt mål fra Buenos Aires flyplassen er av bilutleie. Det er minst 4 bilutleieselskapene på flyplassen terminalen A, som venter på å tilby sine tjenester. En leiebil er ideell fordi du får til å flytte gjennom den vakre byen Buenos Aires og gjøre stopper når du oppdager noe som interesserer deg. Hvis du opererer på et stramt budsjett, du er ikke å bekymre deg som er det billig leiebil selskapene i Buenos Aires. Du må bare gjøre forhåndsbestilling å sikre at Bilutleie er på flyplassen når du ankommer.

Er det hoteller i Buenos Aires airport?

Du vil ikke finne et hotell i Buenos Aires flyplass, men det er ganske mange hoteller rundt flyplassen. Noen av disse inkluderer de posada Las Aguilas, Estancia La Morena hotellet, holiday inn, det Boutique Lola house hotellet, og det klassiske og antikke house hotellet. Du kan få overnatting som passer alle type smaker og budsjetter til flyplassen.

Hva kan jeg forvente når det er på tide å gå?

Avgang fra flyplassen er kjas gratis. Du anbefales å ankomme minst to timer før flyreisen å sikre at du har fullført alle toll sjekker og bilutleie tilbake protokollen. Mens du venter på flyreisen, kan du sjekke ut de ulike kjøpesentre, restauranter og barer på flyplassen. Du kan kjøpe suvenirer fra den duty free shop i flyplassen og prøve noen argentinske retter før du reiser.