Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Buenos Aires

Buenos Aires Biluthyrning

Biluthyrningssökning är ett självständigt företag som erbjuder biluthyrning i Buenos Aires. Vårt anbudssystem jämför priserna hos de flesta internationella och lokala biluthyrningsfirmorna i Buenos Aires, Argentina och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilket företag du ska hyra från.

Biluthyrningssökning vill säkerställa att du hittar den billigaste bilen i Buenos Aires.

Använd vårt jämförelsesystem nu och börja spara på din nästa bilhyra!

Buenos Aires Biluthyrning & reseinformation

Buenos Aires Flygplats Guide

Buenos Aires internationella flygplats, även kallad Ministro Pistarini International Airport eller den internationella flygplatsen Ezeiza ligger i Ezeiza Partido som ligger i sydvästra huvudstaden i Argentina, Buenos Aires. Denna flygplats är hem till LAN Argentina och Aerolineas Argentinas. Denna flygplats serverar minst 85% av passagerartrafiken i Argentina och det är den största flygplatsen i Argentina.

Hur tillgänglig är Buenos Aires flygplatsen?

Det är möjligt att få tillgång till flygplatsen med bil och buss som det finns ingen järnväg fodrar förbinder staden och flygplatsen. Det enda sättet att få tillgång till flygplatsen med tåg, är genom Ezeiza järnvägsstationen och ta en buss från stationen till flygplatsen eller vice versa. Problemet med dessa bussar från och till flygplatsen är det faktum att de inte har pakethållare och så resenärer med tungt bagage kan inte ombord på bussarna.

Hur reser jag från Buenos Aires flygplatsen?

Snart efter att du har slutfört alla obligatoriska kontroller och du har dully hävdade ditt bagage, kan du enkelt komma åt ett transportmedel att komma från flygplatsen till din destination. Dessa inkluderar, taxi, bil biluthyrning och transferservice bussar. Taxibilar kostar omkring US$ 30 från flygplatsen till Buenos Aires downtown. Bussar är mycket billigare, men problemet med bussar är det faktum att de bara gör stopp vid busstationer. Passagerare är ofta tvungna att ta taxi för att komma till deras Hotell från bussterminaler.

Det mest bekväma sättet att nå din destination från Buenos Aires flygplatsen är genom att hyra bil. Det finns minst 4 bil hyra organ på flygplatsens terminal A, som väntar på att erbjuda sina tjänster. Hyrbil är perfekt eftersom du får flytta genom den vackra staden Buenos Aires och gör stopp när du ser något som intresserar dig. Om du arbetar på en stram budget, du inte ska oroa dig som finns det billiga biluthyrare i Buenos Aires. Du måste bara se förhandsbokning för att hyra bil på flygplatsen när du kommer dit.

Finns det hotell i Buenos Aires flygplats?

Hittar du inte något Hotell Buenos Aires internationella flygplats, men det finns ett stort antal hotell i hela flygplatsområdet. Dessa hotell bland den posada de Las Aguilas, Estancia La Morena Hotell, holiday inn, Boutique Lola house hotel och det klassiska och antika house hotellet. Du kan få rum som passar alla smaker och plånböcker nära flygplatsen.

Vad kan jag förvänta mig när det är dags att avgå?

Avgår från flygplatsen är stressen gratis. Du rekommenderas att anlända minst två timmar innan flyget till se till att du har slutfört alla tullkontroller och bil hyra avkastning protokoll. Väntan på flyget, kan du kolla in de olika köpcentra, restauranger och barer på flygplatsen. Du kan köpa souvenirer från taxfree shop på flygplatsen och prova några argentinska rätter innan du lämnar.