Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Buenos Aires

Buenos Aires Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Buenos Aires. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Buenos Aires, Argentina ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Buenos Aires.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Buenos Aires. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Buenos Aires, Argentina ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Buenos Aires Autonvuokraus & matkatiedot

Buenos Aires Lentokenttä Opas

Buenos Aires kansainvälinen lentokenttä, jota kutsutaan myös Ministro Pistarinin lentokentälle tai Ezeizan kansainvälinen lentokenttä sijaitsee Ezeiza Partido, joka on Etelä-Argentiina, Buenos Aires pääkaupungista. Tämä lentokenttä on koti vastaanotto Argentiina ja Aerolineas Argentinas. Tämä lentokenttä on tarjolla vähintään 85 prosenttia matkustajaliikenteestä Argentiinassa ja on suurin lentokenttä Argentiinassa.

Kuinka helposti on Buenos Airesin lentokentällä?

On mahdollista käyttää lentokentältä autolla ja bussilla, koska ei ole rautateiden kaupunkiin ja lentokentälle. Ainoa tapa saada lentokentältä junalla, kautta Ezeiza-rautatieasemalta ja bussilla asemalta lentokentälle tai päinvastoin. Nämä bussit ja lentokentän ongelma on se, että heillä ei ole tavaratelineet ja niin matkailijoille painavien matkatavaroiden ei voi nousta linja.

Miten matkustaa Buenos Airesin lentokentältä?

Pian sen jälkeen, kun olet suorittanut kaikki pakolliset tarkastukset ja olet hakenut dully matkatavarat, voit helposti kuljetusvälineeseen saada lentokentältä perille. Näitä ovat taksit, auton ja kuljetuspalveluja linja. Taksit maksaa noin US$ 30 lentokentältä Buenos Airesiin downtown. Bussit ovat paljon halvempaa, mutta linja ongelma on se, että niillä vain pysäkin linja-autoasemilla. Matkustajia on usein pakko ottaa taksit saada niiden Hotellit bussiterminaalia.

Kätevin tapa päästä perille Buenos Airesin lentokentältä on Autonvuokraus. Tällä hetkellä vähintään 4 autovuokraamoista lentokentän terminaali on jotka odottavat tarjota palvelujaan. Autonvuokraus on ihanteellinen, koska saat liikkua kaunis Buenos Airesissa läpi ja tehdä pysähtyy, kun huomaat jotain, joka kiinnostaa sinua. Jos toimivat tiukka budjetti, sinun ei tarvitse huolehtia kuin yritykset Halvat Auton vuokraus Buenos Airesissa. Täytyy vain tehdä ennakkovarausta Autonvuokraus on lentoasemalla, kun saavut.

Onko Hotellit Buenos Airesin lentokentällä?

Et löydä mitään hotel Buenos Aires kansainvälisen lentokentän sisäpuolella, mutta on useita hotelleja ympäri lentokenttä alueella. Joissakin näistä hotelleista posada de Las Aguilas, Estancia La Morena hotel, holiday inn, Boutique Lola house hotel ja klassisen ja antiikki house hotel. Saat majoitusvaihtoehtoja, jotka sopivat kaiken paksuisille lompakoille lähellä lentokenttää.

Mitä odottaa, kun on aika lähteä?

Lähtevät lentoasemalle on ilmainen kiirettä. Sinun kannattaa saapua vähintään kaksi tuntia ennen lentosi sen varmistamiseksi, että täytät kaikki tullitarkastukset ja auton vuokraus takaisin pöytäkirjan. Odotellessa lentosi, voit tarkistaa useita ostoskeskuksia, ravintoloita ja baareja lentokentällä. Voit ostaa matkamuistoja lentokentältä Duty-Free-kauppaan ja maistella Argentiinan ruokaa ennen kuin lähdet.