Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Orlando

Orlando Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Orlando. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Orlando, Amerika Syarikat dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Orlando.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Orlando Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Maklumat umum tentang Orlando:

Orlando adalah sebuah bandar di Amerika Syarikat. Ia terletak di negeri Florida dan 26 kawasan metropolitan terbesar di Amerika Syarikat.

Tempat-tempat menarik:

Orlando juga dipanggil "di bandar indah" ialah bandaraya Amerika yang paling kerap dilawati pada tahun 2009. Ia mempunyai tempat-tempat tarikan terkenal seperti "Walt Disney Resort", "Universal Orlando Resort", "SeaWorld" dan banyak lagi.

Pencakar langit:

Orlando bandar mempunyai 19 bangunan pencakar langit, kebanyakan terletak di pusat bandar Orlando. Tertinggi merupakan pusat Suntrust dengan 134 meter.

Bahasa:

Selepas tahun 2000, 75.43% penduduk menggunakan Bahasa Inggeris sebagai bahasa pertama dan 16.60% bertutur dalam Bahasa Sepanyol.

Pelancongan:

Pelancongan merupakan salah satu sumber ekonomi utama Orlando. Orlando merupakan salah satu destinasi pelancongan yang terkemuka di dunia. Lebih dari 59 juta pengunjung menghabiskan lebih daripada 33 bilion dolar sepanjang penginapan mereka di Orlando. Orlando mempunyai 7 10 Taman paling kerap dilawati di Amerika Utara.

Membeli-belah:

"Florida Mall" merupakan salah satu kompleks "Bujang-cerita" terbesar di dalam Amerika Syarikat dengan lebih daripada 250 kedai. Anda juga mempunyai "The Mall di Millenia" dan "Orlando fesyen Square".

Lapangan Terbang:

Orlando mempunyai tiga Lapangan Terbang utama, "Lapangan Terbang Antarabangsa Orlando" (MCO), Lapangan Terbang Antarabangsa Orlando Sanford (SFB) dan Orlando Eksekutif Lapangan Terbang (ENT)

Jalan-jalan:

Amerika Syarikat dan Orlando yang besar untuk menyewa kereta, anda boleh memandu dari Miami ke Orlando menggunakan Florida Turnpike (tol 91) atau menggunakan 4 antara Negeri, iaitu di lebuh raya antara negeri yang utama dari Orlando. Ia bermula di Tampa, Florida dan pergi timur laut di seluruh negeri ini secara langsung melalui Orlando berakhir di pantai Daytona. Sedar terdapat banyak trafik pada i-4 ini.

Bas, keretapi, teksi

Orlando mempunyai satu kereta api, koridor landasan keretapi central Florida atau sebelum ini dikenali sebagai garisan A. Amtrak mempunyai perkhidmatan kereta api Antarabandar penumpang dari Stesen Amtrak Orlando.
Lynx transit tempatan menyediakan perkhidmatan bas.
Atau anda boleh menggunakan salah satu daripada syarikat-syarikat teksi Orlando. Teksi boleh digelar dan ada juga terdapat di semua Taman daya tarikan utama.

Sumber luaran:

Wikipedia Bahasa Melayu, Orlando