Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Miami

Miami Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Miami. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Miami, Amerika Syarikat dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Miami.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Miami Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Pengenalan:

Miami adalah sebuah bandar moden Amerika dengan pantai-pantai yang indah seperti Pantai Miami dan Pantai Selatan. Miami sangat baik tahu untuk pusat-pusat membeli-belah yang besar. Bandar mempunyai hiburan malam yang mengghairahkan dengan banyak Bar, Restoran dan kelab malam. Bandar ini sangat dipengaruhi oleh kebudayaan latin.

Lapangan Terbang:

Kod IATA Lapangan Terbang Antarabangsa Miami MIA, juga dikenali sebagai MIA dan sejarah bidang Wilcox, ialah di Lapangan Terbang utama yang berkhidmat di kawasan Miami, Amerika Syarikat. Lapangan Terbang terletak di satu berasaskan di Miami-Dade County, Florida, lapan miles 13 km barat laut daripada Downtown Miami, ia merupakan Lapangan Terbang utama Florida Selatan untuk penerbangan antarabangsa jarak jauh. Metrorail dan Metrobus Perkhidmatan adalah popular dan murah Perkhidmatan ke destinasi-destinasi yang paling popular di bandar. Pilihan pengangkutan yang paling mahal ialah teksi, Perkhidmatan hantar-jemput dan Limousin. Teksi dan pengangkutan ulang-alik boleh boleh dialu-alukan kedatangan tingkat bawah atau di Stesen Sentral Miami dengan mengambil penggerak MIA ke Stesen Keretapi.  Untuk mengakses bahagian utara, seperti Orlando, Tampa, Washington, DC, Philadelphia atau New York City, laluan bas Greyhound terdapat juga perkhidmatan di Stesen Sentral Miami. Untuk menyewa kereta, mengambil Keretapi MIA Mover dari terminal Lapangan Terbang ke Miami Central Station. Ia adalah idea yang baik untuk menyewa kereta di Miami. Jarak yang besar dan iklim yang lembap, yang tidak kondusif untuk berjalan-jalan.

Untuk melawat:

Jika anda datang ke pusat bandar anda boleh meletakkan kereta di sebuah tempat bernama Bayside pasaran. Terdapat letak kereta awam yang besar, di mana dengan harga yang sangat baik, anda boleh meninggalkan kereta anda selama-lamanya dalam beberapa jam dan pergi untuk membeli-belah. Jika anda ingin lihat lebih eksotik sebahagian Miami, anda perlu pergi luar pusat dan Ketua ke pinggir. Sangat disyorkan untuk melawat daerah-daerah yang dikenali sebagai Little Havana, salah satu yang paling berwarna-warni dan terkenal tempat di bandar.