Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Los Angeles

Los Angeles Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Los Angeles. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Los Angeles, Amerika Syarikat dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Los Angeles.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Los Angeles Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Bandar:

Los Angeles (L.A.) adalah sebuah bandar yang sangat luas dan bandar kedua terbesar di Amerika Syarikat. Ia merupakan bandar yang paling ramai penduduk di kita Negeri California. Los Angeles terletak di bahagian selatan California dan oleh itu dikenali dengan iklim Mediterranean nya. Penduduk dengan 4 juta penduduk hanya di perbandaran L.A. benar-benar bercampur-campur.

L.A. adalah sebuah bandar global dengan ekonomi yang pelbagai dalam Hiburan, media, Sains, sukan, penyelidikan, fesyen, pendidikan, budaya, perubatan dan teknologi.

Anda akan mendapati masih sebilangan bangunan lama downtown digabungkan dengan campuran yang menarik dengan pejabat-pejabat baru. Yang 'mesti melihat' adalah juga untuk orang dewasa Disneyworld, studio-studio Hollywood, Paul Getty Muzium dan sudah tentu Beverly Hills.

Bagi peminat membeli-belah di bandar menyediakan bahagian lama Pasadena.

Bandar ini terletak di pantai barat di lautan Pasifik, kira-kira 150 kilometer ke barat laut dari sempadan ke Mexico. Hollywood terkenal merupakan sebahagian daripada L.A., sebaliknya Beverly Hills dan Barat-Hollywood adalah kawasan perbandaran yang berasingan. Jadi, jika anda ingin tamat lebih pantai Pasifik, anda boleh menyewa kereta di Lapangan Terbang atau di Beverly Hills.

Lapangan Terbang:

Lapangan Terbang yang mempunyai sambungan yang paling penting akan bandar-bandar di seluruh dunia, adalah Los Angeles International (LAX). Hanya 24 kilometer dari barat daya bandar Pusat ia terletak di sini.

Terdapat bas ulang-alik dari dan ke Stesen metro penerbangan dan Kesatuan. Terdapat tiada pengangkutan awam ke Lapangan Terbang.

Lagi yang terletak di Timur adalah Lapangan Terbang lain:

Lapangan Terbang Long Beach (LGB)

Bob harap Lapangan Terbang (BUR) – Burbank

Orange County-John Wahne Airport (SNA), khas untuk Disneyland dan Pantai

Ontario Airport (ONT)

Pengangkutan awam:

Pihak berkuasa pengangkutan (MTA) menyediakan pengangkutan awam di bandar. Terdapat satu rangkaian bas yang luas tetapi satu-satunya tiada tidak tersekat dalam trafik akan dipanggil 'Pesat Metro'.

Bas ini mempunyai hak cara orang di mana-mana dan bergerak di antara tempat-tempat penerbit filem tersohor di Los Angeles. Jadi ia adalah retsoran untuk pelawat L.A.

Lalu lintas dan tempat letak kenderaan:

Bandar telah yang luas walaupun sangat rumit rangkaian lebuh raya. Dua puluh tujuh lebuh raya berjalan melalui bandar. Oleh itu, anda perlu mempersiapkan diri anda sebelum memandu tiada dan melihat pelan hala tuju yang terperinci.

Tempat meletak kenderaan di jalan dibayar. Hanya kereta-kereta hibrid boleh meletakkan secara percuma di bandar. Kereta se perlu boleh ditandakan dengan pelekat khas.