Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Albanija

Albanija Najem vozila

Dovolite nam, da vas razbremenimo vseh nadležnosti in primerjamo cene večine rent-a-car ponudnikov za vaše naslednje potovanje v Albanija .

Naše rent-a-car iskalno orodje za Albanija bo primerjalo večino cen izposoje avtomobilov in vam omogočilo, da se premišljeno odločite pri kom najeti. To rent-a-car iskalno orodje vam bo prihranilo veliko časa in težav, in vam bo v realnem času omogočilo najti posebne ponudbe.
Opazili boste, da so naše cene običajno veliko nižje od rezervacije neposredno s ponudnikom!

Popular najem avtomobilov lokacijah v Albanija

Albanija Izposoja & potovalne informacije

Zahvaljujoč nizkocenovne letalske družbe, države, kot so Albanija so dobili več obiskovalcev vsako leto. Je bilo, ko je narod prezreti mnogi potniki, ampak za tiste, ki je čas, da preverim, ugotovila, da je država je bila lepa in je tako veliko ponuditi.

Albanski Riviera je mesto, ki se v poletnih mesecih. Naravno lepoto od obale Albanije lahko tekmec, da v bližnjimi kot so Italija, Hrvaška in Grčija, in tako vidi veliko obiskovalcev iz teh držav, in so bili delaš za več let. Turisti iz drugih držav so manjka, ne samo so njihove nekatere od najboljših plaž v Med nahajajo tukaj, počitnice cenah so veliko manj od tistih, ki so bolj priljubljena kolegi. Konca sezone, septembra, je morda najboljši čas za obisk države, kot so manj turistov in skoraj lahko imamo celo plaži zase. Za tiste, ki iščejo miren Bjekstvo potem to je priporočljivo.

Nimate držijo do obale, kot obstaja veliko znamenitosti in zanimivosti za prikaz v zaledju. Izposoja v Albaniji je enostavno preveč. Izbirate lahko vaš najem avto na spletu, tako, da je pripravljena in čaka na vaš izbrani letališču na vaš prihod. Pri odločitvi za Albanijo izposoja si lahko ogledate znamenitosti kot so Berat, ki ne bi smeli zamuditi.

Berat se imenuje "Mesto tisoč windows", ker kamnite hiše, ki segajo v osmansko obdobje, se zdi, da so neskončna znesek okna s pogledom na mesto. Je UNESCO World Heritage Site in od prvi pogled lahko vidite, zakaj. Malo je pretepen skladbo, vendar je vsekakor vredno obiskati. Obstati varen imeti napolnjen kamera pripravljena.

Starodavno mesto Berat se nahaja v omamljanje krajine z Mt Tomorr kot svoj največji mejnik. Gore je priljubljena med pohodniki in kolesarji in dobi relativno zaposlen v poletnih mesecih. Obstaja nekaj poti, ki so dostopni za avtomobile za vožnjo del poti gor, vendar ceste niso najbolj dobro zgrajeno potem to ne štejejo varno pot do pogona. Morda boste želeli razmisliti najem kolesa za priti na vrh, tako da vam ne zamudite bajen pogled čez to čudovito državo.