Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Albanien

Albanien Biludlejning

Lad os fjerne alt besværet og sammenligne de fleste biludlejningsfirmaers satser for din næste tur til Albanien.

Vores biludlejningssøgeværktøj for Albanien vil sammenligne de fleste udlejningspriser, så du kan træffe en velovervejet beslutning om, hvem du skal leje hos. Dette biludlejningssøgeværktøj vil spare dig for en masse tid og gøre det muligt for dig at finde de rigtig gode tilbud i realtid.

Du vil opdage, at vores priser som regel er meget billigere, end hvis du booker direkte hos leverandøren.

Populære udlejningssteder i Albanien

Albanien Biludlejning & rejseoplysninger

Takket være lavprisflyselskaber, lande som Albanien er at få flere besøgende hvert år. Det var engang en nation ignoreret af mange rejsende, men for dem, der tog sig tid til at tjekke det ud, fandt, at landet var smuk og havde så meget at tilbyde.

Den albanske Riviera er stedet at være om sommeren. Den naturlige skønhed af Albaniens kyst kan rival, i nærheden af naboer som Italien, Kroatien og Grækenland, og som sådan ser mange besøgende fra disse lande, og har gjort i mange år. Turister fra andre lande går glip, ikke kun er deres nogle af de bedste strande i Med placeret her, ferie priser er meget mindre end dem af de mere populære modstykker. Slutningen af sæsonen, er September, måske det bedste tidspunkt at besøge landet, da der er færre turister og du kan næsten få hele stranden til dig selv. For dem anbefales på udkig efter et roligt tilflugtssted derefter dette.

Du behøver ikke at holde sig til kysten, da der er rigtig mange seværdigheder og attraktioner at se inde i landet. Biludlejning i Albanien er alt for let. Du kan vælge din lejebil online, så det er klar og venter for dig i dit valgte lufthavn ved ankomst. Ved at vælge Albanien Biludlejning kan du se seværdigheder såsom Berat, som ikke bør gå glip af.

Berat er kendt som 'En by af tusind windows' fordi stenhuse, som dateres tilbage til den osmanniske æra, synes at have en uendelig mængde af vinduer med udsigt over byen. Det er en UNESCO World Heritage Site og fra første øjekast kan du se hvorfor. Det kan være lidt den slagne vej, men det er bestemt et besøg værd. Vær sikker på at have et fuldt opladet kamera klar.

Den gamle by Berat ligger i et betagende landskab med Mt Tomorr som dens største vartegn. Bjerget er populær hos vandrere og cyklister mage og bliver relativt travlt i sommermånederne. Der er nogle stier, der er tilgængeligt for biler til at køre en del vej op, men som vejene ikke er den mest velbygget derefter det betragtes ikke som en sikker vej til kørsel. Kan du overveje at leje en cykel for at komme til toppen, så du ikke glip af de fantastiske udsigt over denne dejlige land.