Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Albanien

Albanien Biluthyrning

Vi tar bort allt krångel och jämför priserna hos de flesta biluthyrningsfirmorna för din nästa resa till Albanien .

Vårt sökverktyg för Albanien jämför de flesta biluthyrningspriserna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilken biluthyrningsfirma du ska hyra från. Detta sökverktyg sparar dig en massa tid och besvär och visar specialerbjudandena i realtid.

Du kommer att märka att våra priser vanligen är mycket förmånligare än om du bokar direkt med biluthyrningsfirman!

Populära biluthyrning platser i Albanien

Albanien Biluthyrning & reseinformation

Tack vare lågprisflygbolag får länder som Albanien fler besökare varje år. Det var en gång en nation som ignoreras av många resenärer, men för de som tog sig tid att kolla upp, fann att landet var vackra och hade så mycket att erbjuda.

Den Albanska rivieran är platsen att vara på sommaren. Den naturliga skönheten i Albaniens kust kan konkurrera med det av dess nära grannar som Italien, Kroatien och Grekland, och som sådan ser många besökare från dessa länder, och har gjort i många år. Turister från andra länder saknas ut, inte bara är deras några av de bästa stränderna i Meds ligger här, semester priser är mycket mindre än de av de mer populära motsvarigheterna. I slutet av säsongen, är September, kanske den bästa tiden att besöka landet som det finns mindre turister och du kan nästan ha hela stranden för sig själv. Letar du efter en lugn tillflyktsort sedan detta rekommenderas.

Du behöver inte hålla sig till kusten, så finns det många sevärdheter och attraktioner att se inåt landet. Biluthyrning i Albanien är lätt alltför. Du kan välja din hyrbil online så att det är redo för dig på din valda flygplats vid din ankomst. Genom att välja Albanien biluthyrning kan du se sevärdheter som Berat, som inte bör missas.

Berat är känt som "En stad av tusen windows" eftersom stenhus, som går tillbaka till den ottomanska eran, verkar ha en oändlig mängd fönster med utsikt över staden. Det är ett världsarv och från första anblicken kan du se varför. Det kan vara lite utanför allfartsvägarna, men det är absolut värt ett besök. Vara säker på att ha ett fulladdat kameran redo.

Den antika staden Berat ligger i ett fantastiskt landskap med Mt Tomorr som dess största landmärke. Berget är populär bland vandrare och cyklister lika och blir relativt upptagen under sommarmånaderna. Det finns några vägar som är åtkomliga för bilar att köra en bit upp, men eftersom vägarna inte är den mest välbyggda då det anses inte en säker väg till enheten. Du kanske vill överväga att hyra en cykel för att komma till toppen så att du inte missar den fantastiska utsikten över detta vackra land.