Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Albania

Albania Bilutleie

La oss ta alt stresset og sammenligne de fleste prisene på leiebil for din neste tur til Albania.

Vårt søkeverktøyet for bilutleie i Albania sammenligner de fleste leiebilpriser og lar deg bestemme hvem du vil leie fra. Søkeverktøyet for bilutleie vil spare deg for mye tid og krefter, og lar deg finne spesialtilbudene i sanntid.

Du vil finne at våre priser vanligvis er mye billigere enn ved bestilling direkte fra leverandøren!

Populære leiebil steder i Albania

Albania Leiebil & reiseinformasjon

Takk til lavpris flyselskap får land som Albania flere besøkende hvert år. Det var en gang en nasjon ignorert av mange reisende, men for de som tok seg tid til å sjekke det ut, fant at landet var vakkert og hadde så mye å tilby.

Den albanske rivieraen er stedet å være i sommer. Den naturlige skjønnheten langs Albania kan rival det av sine nærmeste naboer som Italia, Kroatia og Hellas, og ser slik mange besøkende fra disse landene, og har gjort i mange år. Turister fra andre land mangler ut, ikke bare er deres noen av de beste strendene i Middelhavet ligger her, ferie prisene er mye mindre enn de mer populære kolleger. Sesongen, er September, kanskje den beste tiden å besøke landet som det er mindre turister, og du får nesten hele stranden til deg selv. For dem anbefales ser for en rolig ferie da dette.

Du trenger ikke å holde seg til kysten, som det er svært mange severdigheter og attraksjoner å se innover. Leiebil i Albania er enkelt også. Du kan velge din leiebil online slik at det er klar og venter du på valgte flyplassen ved ankomst. Ved optisk for Albania Bilutleie finner du severdigheter som Berat, som ikke bør gå glipp.

Berat er kjent som "En byen tusen windows" fordi stein hus, som dateres tilbake til den osmanske æra, synes å ha en uendelig mengde Vinduer med utsikt over byen. Det er en UNESCO World Heritage Site, og fra første blikk kan du se hvorfor. Det kan være litt utenfor allfarvei, men det er absolutt verdt et besøk. Sørg for å ha et fulladet kamera klar.

Den gamle byen Berat ligger i et vakkert landskap med Mt Tomorr som sin største landemerke. Fjellet er populær blant fotturister og syklister og får relativt travelt i sommermånedene. Det er noen stier som er tilgjengelig for biler å kjøre del opp, men som veiene ikke er den mest godt bygget så er det ikke anses en sikker vei til stasjonen. Kan du vurdere å ansette en sykkel for å komme til toppen slik at du ikke glipp av den fantastiske utsikten over dette vakre landet.