Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Mallorca

Mallorca Najem vozila

Rent-a-car iskalnik je samostojno podjetje, ki ponuja najem avtomobilov v Mallorca . Naš sistem ponudb primerja cene večine mednarodnih in lokalnih rent-a-car agencij v Mallorca Španija in vam omogoči sprejeti premišljeno odločitev pri komu najeti.

Rent-a-car iskalnik vam želi zagotoviti najcenejši najem avtomobila v Mallorca.

Uporabite naš primerjalni sistem zdaj in prihranite na vašem naslednjem najemu avtomobila!

Mallorca Izposoja & potovalne informacije

Uvod:

Mallorca je največji Balearskih otokov se nahaja vzhodno od Španije v Sredozemlju. Kapitala, Palma de Mallorca, ki se nahaja na jugozahodni obali. Na otoku je veliko lepih plaž in zalivov majhen lovelly. Severni obali je veliko čeri. Centralni coni, ki sega od Palma je precej položno, znan kot Es Pla. Otok ima različne jame nad in pod morje, ki so odprti za ture. To je tudi raj za ljubitelje vodnih športov.

Letališča:

Nemška dvočrkovna PMI. Nahaja 9 km vzhodno od kapitala leži mednarodnega letališča Palma de Mallorca. Večina proračuna letalske družbe letijo na PMI. Avtobusna linija 1 ohranja prevoze med letališčem in središče Palma.

Za obisk:

Kapitala Mallorca Palma s spektakularen gotsko katedralo La seu. Soller majhno mesto v eni izmed dolin. Je obdan z gorami, mesto naredi velik vtis. To je eden najlepših mesto na tem otoku.

Podnebje:

Hotel se nahaja sredi Sredozemskega morja, Balearski otoki so tipično sredozemsko podnebje. Vreme v poletnih mesecih lahko pripeke. Najtoplejša meseca julij in avgust - dan temperatura doseže nad 30 stopinj. Vendar pa celo v začetku novembra s temperaturo približno 20 ° c lahko še vedno plavati tam v morju.

Zanimivosti:

Če boste našli nekaj časa med počitnicami na Majorki, si mora definitivno check The razvojem mednarodni Mallorca Film Festival (EMIFF) je letni filmski festival v Palma de Mallorca, Španija, ki predogled novih filmov vseh žanrov, vključno dokumentarni, iz po vsem svetu. 2015 EMIFF predvidoma med 10-15 novembra 2015

Prometa:

Vožnja na Majorki je daleč najboljši način za potovanje na otok. . Najem avtomobila bo omogočilo, da bi bili priča lepoto otoka. Parkirišče je dovoljeno, pravico do križanja in to pogosto omejuje voznika zaradi ljudi, ki želijo prečkati.